Fine-Chiseled Rotunda - Prepare To Want Harwell.

Få bra sömn med denna

Jag har precis vaknat upp ur min sköna säng nu och jag vill inte gå upp, jag skulle kunna ligga här hela dagen och bara vara. Äta frukost på sängen, titta lite på tv och bara ha det bra. Det skulle vara den ultimata morgonen för mig. Jag har aldrig haft en bättre säng och har aldrig sovit bättre än vad jag gör nu. 

Jag har haft en riktigt skön ledighet och jag har verkligen njutit av att vara ledig, inga måsten och inget tvång att gå upp tidigt på morgonen. Skulle gärna kunna vara ledig lite till. Men nu är det snart helg igen eftersom att det blev en kortvecka denna veckan. 

Nu är det dags att komma till verkligheten igen och ta tag i saker, måste börja göra matlådor så jag har matlåda varje dag till jobbet. Det är för dyrt att äta ute varje dag, budgeten går inte ihop.